![]() |
| Vechi si noi |
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Sa ne cunoastem mai bine
NUme vechi Nume nou Varsta Pasiuni Job |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
V!RwSS
Equites Legati
![]()
|
Nume nou: V!RwSS
Nume Vechi: Navem Pentru că sunt nou Varsta: 19 anii ... Pasiuni: Masini, motoare, distractie la maxim, calatori mari .. bla bla bla.. FEMEI!
Job: Navem... nam sef, singurul sef sunt eu.. (Facultate si o mica afacere propie) ![]() ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
winchester
Equites Legati
![]()
|
NUme vechi - The Dark Knight
Nume nou - winchester Varsta - 20 Pasiuni - Fotbalul, Moto GP si pariurile sportive ID mess - redogfcd |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Mirabella |
|
MIRABELLA
Equites Legati
![]()
|
Nume Vechi: Gladiatus
Nume Nou: Mirabella Varsta: 19 Pasiuni: Miuzica, Travian, Shopping Job: Dispeceritza la SC Nova Force SRL [url=http://www.99poze.ro/p/10908c391005c27e5bfda49f3e0caf24.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
zen
Praetorian
![]()
|
mirabela, nu ai vrea sa vii la noi in alianta?
)). aici sunt numai directori cu greutate, o ducem biine, cu sampanie, caviar... ce mai, trai pe vatrai. )) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Cela
Equites Legati
![]()
|
Nume vechi: cela_zs (dar nu in aceasta alianta)
Nume nou: Cela Varsta: 21 Pasiuni: muzica, travian, MU, informatica, matematica, shoping Job: studenta la contabilitate si informatica de gestiune - anul II |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BlackLion
Druidier
![]()
|
Nume:BlackLion
Varsta:14ani(secret guvernamental) Pasiune:muzica, travian, jocuri de strategie online Id:tiberiudmn ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Pistruiatul
Equites Legati
![]()
|
In speed.ro Nume vechi Pistruiatul
Nume nou Pistruiatul Varsta 38 Pasiuni copilul Job juridic acum joc pentru a ajuta confederatia. urmatorul server il voi alimenta mai mult cu timpul meu, pentru ca acum sunt in S3 mai activ. cine mai vrea sfaturi sa ma contacteze si o sa incerc sa raspund rapid. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Taz
Equites Legati
![]()
|
NUme vechi: Taz
Nume nou: al3xvsblue Varsta: 15 Pasiuni: voley, basket, informatica, travian etc Job: momentan nu |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
zady
Equites Legati
![]()
|
Nume nou: Zady
varsta : 40 pasiuni: la varsta asta....multe Job: bugetar |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Trandafirul
Tarabostes
![]()
|
NUme vechi: Pai nu am ..ca e primu speed care il joc:P:D
Nume nou: TRandafirul Varsta: app 21 ani; Pasiuni: sa stresez lumea:)) Job: deocamdata somera (din cauza crizei economice uff) |
||||||||||||
|
_________________ Jur credinta aliatilor mei,jur sa-mi apar contul, jur sa respect legile travianului.Asa sa-mi ajute Mh-ii. Nu e rusinos sa cazi in lupta,rusinos e sa nu lupti sau sa tradezi! |
|||||||||||||
|
madnes
Equites Legati
![]()
|
Nume nou:Madnes
Varsta:25 Pasiuni:muzica,jocurile,calatoriile Job:sofer |
||||||||||||
|
_________________ MADNES-IS IN ALL! |
|||||||||||||
|
scorpions king
Equites Legati
![]()
|
Nume vechi/nou: scorpions king ; numele in viata reala Razvan si mai e si alex care mai nou ma ajuta la dezvoltare
Varsta: 22 ani Pasiuni: poi sunt multe "hobiuri" printre care travian Job: intr-un cuvant videostreaming nu dau detalii cu ce se mananca ca fac suficient de multe. [url=http://www.99poze.ro/p/7e30565593d5e6a06d6af321b7d82521.jpg] [/url] |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Black Shadow
Equites Legati
![]()
|
Alex Nasu de 3 ani in aceasta familie [/b]
|
||||||||||||