Pagina de start a forumului TR.MyForum.ro

TR.MyForum.ro
Bine ati venit pe forumul oficial al aliantei TR-2
Raspunde la subiect
strategie
kroll
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 05/Dec/2008
Raspunde cu citat (quote)
e timpul sa discutam viitorul in joc. eu am decis sa renunt fara lupta la satul din centru. sper sa-l ia aliatii din TR cu care am discutat dar va fi o lupta apriga acolo cu ITF-ul.
exemplu de atac:
Atacator kosty din satul Daeni
[Măciucar] [Lăncier] [Executor] [Spion] [Paladin] [Cavaler teuton] [Berbec] [Catapultă] [Căpetenie] [Colonist] [Erou]
Trupe 5292 0 2579 0 0 2324 0 0 0 0 1
Victime 1 0 0 0 0 0 0 0 0

deci am decis sa canalizez eforturile catre zona capitalei mele, si de marti va incepe sa produca si cazarma extinsa din satul de atac.
Avem trebuință de producatori da aparare masiva - adica sa contam pe mii de trupe, altfel nu ne aparam satele principale. si repet parerea mea: satele din centru merita aparate doar pana cand se muta capitala. exceptiile doar confirma regula. astept si alte pareri aici.
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
anb
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 04/Dec/2008
pro.
MDB&TODY&ADY
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 06/Dec/2008
din pakate la noi cei cu defencul nu prea trimit defence...ce s'a strans la ady e nimik toata...pal ala a atacat aseara cu 8000 maciucari si 2000 teutoni...daca vrem sa facem fata la atacuri masive avem nevoie de aparare masiva...cel putin 10k-15k trupe momentan...cat despre idee e ok:)
kroll
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 05/Dec/2008
corecta observatia. aparare acum e minim 10k trupe. deci 2-3 aparatori cu 3-4k trupe ar fi suficient, dar preferabil e sa vad 20-30k trupe ca deff pe satele din EDEN ce sunt atacate - vezi exemplu zen.

eu de maine nu mai am problema satului din centru - si ma dedic zonei capitalei mele. am targhet sa fac doar trupe la greu - pana sambata vreau sa am 5000 de imperieni si 2-3000 de trupe de deff. si le voi face. in 2 saptamani voi avea 20k trupe atac. si vom lovi tot ce misca in EDEN. dar 2 saptamani e mult pe speed. sa vedem cum evoluam.

Ultima modificare efectuata de catre kroll la 05/01/2009 20:29, modificat de 1 data in total
blue_sky
Administrator
Administrator
blue_sky
Data inscrierii: 14/Noi/2008
pai ar necesită sa te apuci sa faci imperienii.......poti face mare 800 imperieni in 24 de ore cu cazarma la indice 20..........succes
anb
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 04/Dec/2008
eu ma bag sa atac pe orcine de e server care ne ataca numai sa nu-mi fie prieten sau mai stiu eu ce Smile
strategie
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect