![]() |
| Forum FRBH & wing |
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Am adugat niste ranguri pt toti utilizatorii de pe forum:
Equites Legati Praetorian Druidier Tarabostes Equites Caesaris Senator Dupa cum puteti observa rangul "Equites Legati" il primeste fiecare utilizator cu imaginea aferenta.....
Fiecare rang are o poză aferenta.....cu cat scrieti mai multe mesaje cu atat veti avansa si veti primi ranguri mai mari.......spor la joc!!! |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Va rog sa nu luati in seama acea reclama de pe forum......nu se poate scoate......asta e decizia celor de la Myforum sa introduca reclame ........
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
nskmm
Equites Legati
![]()
|
Daca nu ti-ar fi aparut nick-ul, as fi zis ca romik ar fi autorul. Trecind peste asemanarea izbitoare cu cel precedent, e chiar bine facut. Va trebui strecurat pe undeva printr-o rubrica si statutul aliantei.
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
paun_dy
Equites Legati
![]()
|
e o idee buna
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
paun_dy
Equites Legati
![]()
|
e o idee buna
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
paun_dy
Equites Legati
![]()
|
nu ar fi rau sa intre toata omenirea pe aici
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
IAM
Equites Legati
![]()
|
ar fi mult mai bine daca ati da EDIT la mesaj..sa evitati spam-ul & multi-posting-ul. multumesc |
||||||||||||||
|
Ultima modificare efectuata de catre IAM la 11/12/2008 08:47, modificat de 1 data in total |
|||||||||||||||
| chat |
|
Melinschi1
Druidier
![]()
|
baga si u un chat ca sa vorbim mai repede
|
||||||||||||
|
_________________ -Melinschi1=Toti pentru unul unul pentru toti- costea.madalinalexandru@yahoo.com |
|||||||||||||
|
MDB&TODY&ADY
Equites Legati
![]()
|
spamul e o mare problema pe forumurile romanesti...ar trebui impusa o regula ceva..nu mai mult de 2 mesaje unul dupa altul aici...sau eu stiu...
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Re: chat |
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Vreti sa bag un chat?? |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
Melinschi1
Druidier
![]()
|
yo da
da vreau |
||||||||||||
|
_________________ -Melinschi1=Toti pentru unul unul pentru toti- costea.madalinalexandru@yahoo.com |
|||||||||||||
|
Melinschi1
Druidier
![]()
|
si zic sa fie un chat public si un chat privat
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
Melinschi1
Druidier
![]()
|
ca sa vb mai rapid sa ne cunoastem mai bine/pt urari de sarbatori sa vb mai repede as vrea sa votam cine e pro si cine e contra si asa vedem daca punem sau nu chat
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Am pus chat...vino sa vb sa il testam
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
zen
Praetorian
![]()
|
spam?
aici? macar sa intre mulțimea sa se spamuiasca. ![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BlackLion
Druidier
![]()
|
cmz?
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Trandafirul
Tarabostes
![]()
|
[URL=http://img224.imageshack.us/my.php?image=christmas009rv9.gif]
[/URL]
[URL=http://g.imageshack.us/img224/christmas009rv9.gif/1/] [/URL]
Va urez de pe acum SARBATORI FERICITE , iar anu care vine sa va aduca numai bine!1 |
||||||||||||
|
_________________ Jur credinta aliatilor mei,jur sa-mi apar contul, jur sa respect legile travianului.Asa sa-mi ajute Mh-ii. Nu e rusinos sa cazi in lupta,rusinos e sa nu lupti sau sa tradezi! |
|||||||||||||
|
Trandafirul
Tarabostes
![]()
|
http://www.tamagochi.ro/pet-Tily ...da-ti si voi un vot aici plzzzzz
|
||||||||||||
|
_________________ Jur credinta aliatilor mei,jur sa-mi apar contul, jur sa respect legile travianului.Asa sa-mi ajute Mh-ii. Nu e rusinos sa cazi in lupta,rusinos e sa nu lupti sau sa tradezi! |
|||||||||||||
| Forum FRBH & wing |
|
||
|

da vreau
aici? macar sa intre mulțimea sa se spamuiasca. 
[/URL]
[/URL]