![]() |
| Ce jocuri mai jucati? |
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Postati aici ce jocuri mai jucati..
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
manager sokker.....www.sokker.org
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Melinschi1
Druidier
![]()
|
red alert/simscity4/delta force/fifa09/fifa07/GTA/etc.
|
||||||||||||
|
_________________ -Melinschi1=Toti pentru unul unul pentru toti- costea.madalinalexandru@yahoo.com |
|||||||||||||
|
Melinschi1
Druidier
![]()
|
red alert/simscity4/delta force/fifa09/fifa07/GTA/etc.
![]() |
||||||||||||
|
_________________ -Melinschi1=Toti pentru unul unul pentru toti- costea.madalinalexandru@yahoo.com |
|||||||||||||
|
zen
Praetorian
![]()
|
am jucat si eu triburile dar am renuntat ca era plictisitor, ajunsesem intr-o alianta buna, pe locul 20, in jurul meu erau numai colegi si cascam de mi se rupeau falcile.
pacat ca nu are un scop, o finalitate. joci acolo pana la adanci batraneti.. |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Dap.......de asta nici nu joc triburile.......e misto jocul.....dar dupa un timp cand nu ai ce face te plictisesti....... Pe travian sa joci defensiv mi se pare ff plictisitor...no action........ |
||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||
|
blue_sky
Administrator
![]()
|
Un fapt ma impresionat la triburile........aurul de la ei nu ofera prea multe avantaje....din cate am inteles ofera niste avantaje in legatura cu grafica.....acolo ai posibilitatea sa te dezvolti la fel de rapid ca si ceilalti...nimeni nu este mai avantajat
Pe cand la noi daca nu joci cu aur nu poti realiza prea multe....... Mai ales optiunea cu "realizarea instantanee a unei cladiri"......aici la o persoana care isi permite sa bage aur se dezvolta destul de repede........ |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
BlackLion
Druidier
![]()
|
am jucat si yo triburile pe mulțimea 3 poarca era in ally pe locu 3 si vreo 300.000 de opuncte dar m-am plictisit asa rau incat m-am lasat nu ma mai puteam crește ca erau pre departe si naspa.....cum zicea blue sky cu aurul lor nu faci prea multe
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
Trandafirul
Tarabostes
![]()
|
eu mai joc "Conquiztador " si "Rummy" ...
|
||||||||||||
|
_________________ Jur credinta aliatilor mei,jur sa-mi apar contul, jur sa respect legile travianului.Asa sa-mi ajute Mh-ii. Nu e rusinos sa cazi in lupta,rusinos e sa nu lupti sau sa tradezi! |
|||||||||||||
|
exilim
Equites Legati
![]()
|
eu am jucat ikariam(parca asa se scria) hmm destul de plictisitor ...si nu era inca bine pus la punct cand jucam eu ...adica un atac impotriva altcuiva de p alta insula era foarte costisitor si nu merita sa te apuci sa ataci plus ca te dezvoltai destul de greu....dar in rest avea grafica mai buna decat travian adica era mult mai colorata harta
![]() |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
zady
Equites Legati
![]()
|
Triburile[/b]
|
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
|
scorpions king
Equites Legati
![]()
|
triburile
lineage II (2nd throne) |
||||||||||||
|
|
|||||||||||||
| Ce jocuri mai jucati? |
|
||
|

pacat ca nu are un scop, o finalitate. joci acolo pana la adanci batraneti..