Pagina de start a forumului TR.MyForum.ro

TR.MyForum.ro
Bine ati venit pe forumul oficial al aliantei TR-2
Raspunde la subiect

Vreau ca blue_sky sa:
Paraseasca alianta
9%
 9%  [ 1 ]
Ramana la noi
90%
 90%  [ 10 ]
Voturi totale : 11

blue_sky...out???
blue_sky
Administrator
Administrator
blue_sky
Data inscrierii: 14/Noi/2008
Raspunde cu citat (quote)
In urma actiunilor luate pe comt propriu de blue_sky......furand un sat de la un membru din Team NV1 si astfel declansand un razboi........vreau ca acest jucator sa:
Vezi profilul utilizatoruluiTrimite mesaj privat
irishu
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 29/Dec/2008
manilor si domnisoarelor....daca nici cei mai tari de la noi (printre care evident se afla sky) nu au initziativa de a face ce a facut el aseara...atunci suntem blestematzi sa neo incasam in continuu...fara sa ripostam...fara sa simtzim ca poate avem si noi o sansa.
spiridusa
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 05/Ian/2009
nu am zis ca sa fii exclus din alianta, doar ca o mai mare comunicare cu restul persoanelor din alianta ar fi binevenita.
sincer ce ai demonstrat tu ieri a fost faptul ca iti place sa joci de capul tau iar dupa aia sa ceri intariri de la restul jucatorilor, am impresia ca a fost un conflic personal sau ma insel?
am vazut ca ai fost singurul care a atacat:
1 felicitari ca ai avut armata si ai reusit sa ii iei satul
2 cred ca nu esti singurul din alianta care are armata de atac, daca tot suntem o alianta cred ca se puteau organiza mai numeroase persoane si sa atacati simultan
3 cand trimiti un mass ar fi bine sa fii mai explicit nu ca in 2 ore o sa fie nevoie de defence (unde o sa fie nevoie, cine te ataca etc)
4 s-a facut zilele trecute un "recesamant" al trupelor defensive pe care le are toata lumea, eu una am trimis raportul, daca tot atacam macar ar fi bine sa ne putem apara dupa aia, eu nu vad pe nimeni la descrierea aliantei care sa coordoneze trupele defensive, pt atac vad ca e blue_sky, dar apararea cui o lasam?
5 vad ca tot pleca din alianta jucatori destul de importanti cred eu sau isi sterg contul fiindca nu isi pot apara satele
6 as prefera sa ne putem apara, iar cand alti isi rup armata in apararea noastra atunci sa atacam
blue_sky
Administrator
Administrator
blue_sky
In primul rand eu am atacat doar pt a lua acel sat.......in nici un caz nu am avut intentia sa provoc un razboi..........in al doilea vor mai pleca jucatori din alianta...tot momentul vor fi care ne vor parasi....asta e situatia.....vor sa scape de atacuri...........

Daca am fi atacat toti impreuna atunci chiar ca ar fi declansat un razboi si stiti ff bine ca nu prea avem sanse in fata celor din Team NV1.........nu prea avem ce face.....probabil ne vom apara pan la sf serverului........nu prea avem de ales
spiridusa
Equites Legati
Equites Legati

blue_sky a scris:
In inițialul rand eu am atacat doar pt a lua acel sat.......in nici un caz nu am avut intentia sa provoc un razboi..........

hai sa fim seriosi, eu consider ca ai avut 2 motive pt a ataca: ori aveai ceva de impartit cu el, ori ai vrut sa declansezi razboi, daca era satul mai apropiat de tine te credeam ca intradevar vroiai doar acel sat si nimic mai mult, dar asa nu, nu iti era clar ca daca reusim si furam un sat de la ei nu se lasa pana cand ori il recupereaza ori il darama
nu e primul server pe care joc asa ca explicatii de genul ca vroiam satul nu tin, si daca tot vrei sa facem razboi macar sa stim si noi

pana la urma cine e cel care se ocupa de trupele de defence in alianta, am vazut ca tu esti cel razboinic, dar cu cine vb daca am trebuință de intariri?
spiridusa
Equites Legati
Equites Legati

trimite un mass in alianta sa intre mai multi pe forum, fiindca asa discutam numai 2-3 persoane fiecare cu parerea lui si nu ajungem la nimic concret, restul aliantei ce crede? sa isi spuna fiecare punctul de vedere si eventual sa vina cu solutii si sugestii
andariel
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 04/Dec/2008
pana una alta eu ma ocup de trupele defensive ...mai tarziu vom mai vedea cine va ocupa postul asta...iar blue_sky,te-am intrebat si ieri de unde ai tras concluzia ca vrem sa te dam afara din alianta? Razboiul asta oricum ar fi izbucnit si sti si tu la fel de bine ca si mine lucrul asta...V-am anuntat inainte de revelion sa faceti trupe defensive ca incepe razboiul,da?Pe atunci sir laser era inca aici si tu nici nu visai ca o sa il ataci...Asa ca bine ar fi daca citeste cineva din afara noastra pe forum ,sa ia in serios treaba cu trupele defensive ca nu cred ca vom avea un sf.de saptamana prea calm...
BlackLion
Druidier
Druidier

Data inscrierii: 07/Dec/2008
da ce o zis andariel e destul de adevarat eu aveam f mulkte trupe si am trimis la la Leonmbs am tot trimis si trimis mai faceam 200le trimiteam tot asha...am vazut ca incepusem sa recuperam satul si cai rupem armata si dupaiavine vestea bomba dupa ce sio pierdut un sat din vreo 6 :
Imi pare rau......(ce o mai scris)dar eu imi sterg contu ..pei ceam facut pfff ca mio venit sai dau un shut de sa zboare 3 kilometri am rupt trupe in el am pulea...(fara suparare)..si hrana am trimis cam 30.000 pe zii pff ..totusi sa se explice foarte clar la descrierea aliantei cine se opcupa de atac si cine se oupa la defens ..si acolo sa spuna cutarica ca e atacat si responsabilul sa vada daca e nevoie de armata seriousa sau il ataca uu de 150 de -puncte..uni asha fac ii ataca unu si imediat trebe sa sara tata alianta chiar daca e de 150 de puncte(parerea mea e ca trebe mai multa organizare si cine face asha e chiar nesimtit si nu are respect pt aliti care muncesc)unii cred ca daca au intrat cu pile intro alianta mare trebuie sa fie protejati automat fara sa faca nimic..sau sa arate un pic de interes
andariel
Equites Legati
Equites Legati

Data inscrierii: 04/Dec/2008
apropo de organizare...trebuie sa ai cu cine...de cand a inceput serverul asta incerc diverse...sitteri,beciuri la inceput...La ora asta mai mult de jumatate de alianta nu au sitteri -nu sunt sitteri...asta e 1 exemplu...Cer intariri ptr X...trimit 5 persoane,mereu aceiasi...Ce ar necesită sa fac?Sa ii dau afara pe cei care nu trimit,nu?
BlackLion
Druidier
Druidier

si sa va mai spun ceva dupa ce mio cucerit satul am ramas in pana de trupe si de asta am si avansat greu in puncte am tot facut trupe si nici mine nu prea am pe celelalte 2 sate numa pe primu mai asha...acu iar am rupt tot in Leon deci daca stiam casi sterge accountu ii mai shi ziveam cateva ca de ce cere trupe daca da bir cu fugiti ... sa ne aduca in pana la ruina..asha acu nu trimit numa resurse la aia ataci si daca chiar e vorba de atac pt sate trimit trupe dar nu mai rasman in pana..acu strang pana ce am cateva mii napoi
BlackLion
Druidier
Druidier

nu sai dai afara dar sanctionati care nu trimit la de 3 ori la care sunt si ataci constistent adika pt sate ceva nu asha aiurea ii sanctionezi nu primesc 5 zile intarii ..sau asha ceva..nici sa trimitem numa 5 nui solutie
BlackLion
Druidier
Druidier

Ps: si daca nu au si nici motiv bun ca nu trimit ...nush eu asha as face si la inceput nu cred ca ar mere dar mai incolo cand o sa fie rasi si no sa le dea nimeni cred casi vor da seama
BlackLion
Druidier
Druidier

am mai observat ceva ...unii din aliata(aproape toti) isi fac de atac si cred ca in timp e vor fo toti aparati nu mi se pare corect ..adika sa zicem le trimitem noi trupe astia caresi fac de deff dar nici sa nu exageram sasi faca si ei ceva de deff sa nu depinda total de noi ca asha vreo 2-3 de deff nu cuprind o alianta ei cred ca se fac de atac nu ataca pe nimeni si primit intariri mereu la orice atac..nu mi se pare deloc perfect
blue_sky
Administrator
Administrator
blue_sky
Mai BlackLion ne mai spamuiesti mult??
Scrie tot ce ai de zis intrun singur mesaj..........
blue_sky
Administrator
Administrator
blue_sky
BlackLion a scris:
am mai observat ceva ...unii din aliata(aproape toti) isi fac de atac si cred ca in timp e vor fo toti aparati nu mi se pare perfect ..adika sa zicem le trimitem noi trupe astia caresi fac de deff dar nici sa nu exageram sasi faca si ei ceva de deff sa nu depinda total de noi ca asha vreo 2-3 de deff nu cuprind o alianta ei cred ca se fac de atac nu ataca pe nimeni si primit intariri mereu la absolut orice atac..nu mi se pare deloc corect

Da ma BlackLIon...esti jucator de defence trimiti intariri la atacanti.......care e problema??....nu prea poti fi si atacant si aparator in acelasi timp........
BlackLion
Druidier
Druidier

de exp:ma fac de atac na si astept intariri is vreo 2-3 de deff in ally care au ceva armata cine pff trimite kla toti atata armata?...mereu primesc mesaj trebuință urgent de intariri pt cutarica pe satul x . de unde sa aiba 3-4 atata armata .acu hai sa zic ca se face mulțimea de atac ca ii place dar sa incerce sa nu fie total independenta de noi..asha toata lumea asteapta armata si sa zic ca facem un sacrificiu si ramanem noi fara dandule lor tot dar asha mi so intamplat mie si am ramas fara capitala...si am mai facut sacrifici la leon de toata armata ca sami spuna casi sterge contu
blue_sky...out???
Nu puteti crea un subiect nou in acest forum
Nu puteti raspunde in subiectele acestui forum
Nu puteti modifica mesajele proprii din acest forum
Nu puteti sterge mesajele proprii din acest forum
Nu puteti vota in chestionarele din acest forum
Ora este GMT + 2 ore  
Pagina 1 din 1  

Raspunde la subiect